Neem contact op
Contact Us
Support

Over Verklizan

Visie, Missie & Doel

Onze visie:
is dat kwetsbare mensen in een veilige en verzorgde omgeving wonen.

Onze missie:
is om onze klanten het beste platform ter wereld aan te bieden voor het leveren van zorg op afstand of connected care diensten.

Ons doel:
is dat de UMO de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen verbetert, de efficiëntie voor onze klanten verbetert en bijdraagt aan de kosteneffectiviteit voor de samenleving.

Geschiedenis

In 1985 komen drie jonge engineers op straat te staan nadat OAK industries haar Europese vestiging voor ontwikkeling van satellietcommunicatie-systemen sluit. Zij besluiten in hun bedrijf Verklizan, dat zij al in 1983 gezamenlijk hebben opgericht, zelfstandig verder te gaan met het ontwikkelen van elektronica voor communicatietoepassingen.

De groei van het bedrijf leidt, na enige omzwervingen, uiteindelijk in 1995 tot de bouw van de beide kantoorpanden in Sliedrecht, waarin het hoofdkantoor van Verklizan momenteel gevestigd is.

Verklizan is in de loop der jaren uitgegroeid tot een slagvaardig en dynamisch ontwikkelbureau, dat met behulp van de modernste technische hulpmiddelen in staat is gebleken hoogwaardige projecten ‘turn-key’ te realiseren

Begin negentiger jaren komt Verklizan in aanraking met de zorgmarkt, door de vraag naar een universele meldcentrale voor personenalarmering. Voor Verklizan opent deze ontwikkeling de toegang tot de snel veranderende zorgmarkt. Door de aankomende vergrijzing ziet Verklizan mogelijkheden om de UMO door te ontwikkelen tot een multifunctionele zorgcentrale die een breed pakket aan zorgdiensten bij mensen thuis kan aanbieden, waarbij het onafhankelijke universele karakter centraal blijft staan.

Al snel blijkt dat er buiten Nederland ook veel interesse bestaat voor een zorgcentrale-concept met een universeel open platform. In 2000 start Verklizan met de verkenning van buitenlandse markten, wat resulteert in de Duitse vestiging in 2003, een Spaanse vestiging in 2006 en een Engelse vestiging in 2008, een Franse vestiging in 2016 en een Amerikaanse vestiging. Met de UMO zorgcentrale is Verklizan momenteel actief in negentien landen, verspreid over diverse continenten.

Werken bij Verklizan

Wil jij ook het verschil maken? Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, gemotiveerde mensen om ons team te versterken.

Hier vindt u een overzicht van onze huidige vacatures.

Certificaten & partners

Om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren en te voldoen aan de normen van de industrie, beschikken wij over verschillende certificaten en partners op lokaal en internationaal niveau.

Certificates

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

In 2014 is Verklizan BV (hoofdkantoor van Verklizan in Sliedrecht, Nederland) officieel geaudit en gecertificeerd voor ISO-norm 9001:2008 Kwaliteitsmanagement. In 2018 is getoetst volgens de ISO-norm 9001;2015.  De scope van de certificering is “The development and delivery of telecare monitoring platform including the support of organizations delivering telecare monitoring services”. De certificering wordt jaarlijks herbeoordeeld door een officiële ISO-geaccrediteerde instantie die de kwaliteit waarborgt.

ISO 27001:2013 – Informatie Veiligheid

In 2014 is Verklizan BV (hoofdkantoor van Verklizan in Sliedrecht, Nederland) officieel geaudit en gecertificeerd voor ISO-norm 27001:2013 Informatie Veiligheid. De scope van de certificering is “The development and delivery of telecare monitoring platform including the support of organizations delivering telecare monitoring services, as defined by management and in accordance with the Statement of Applicability version 2.01 dated 10-10-2017”. De certificering wordt jaarlijks herbeoordeeld door een officiële ISO-geaccrediteerde-instantie die de Informatie Veiligheid waarborgt.

Accreditatie Ketenkeurmerk Personenalarmering

Op 1 april 2013 heeft de Nederlandse brancheorganisatie WDTM Verklizan het officiële Ketenkeurmerk Personenalarmering. Toegekend. Vanuit de zakelijke rol van ‘Leverancier’ heeft Verklizan de auditprocedure van WDTM met succes doorstaan. Lees meer over de WDTM op www.wdtm.nl

Member & Partnerships

Microsoft Gold Partner

Na een aantal jaren Microsoft Silver Partner te zijn geweest zijn we blij te kunnen aankondigen dat we in de 2e helft van 2015 met succes zijn opgewaardeerd naar de status van Gold Partner. Dankzij deze samenwerking hebben onze medewerkers van de R&D afdeling toegang tot de nieuwste Microsoft-technologieën. Voor klanten van Verklizan garandeert dit dat onze oplossingen ontwikkeld worden met behulp van de meest geavanceerde tools volgens de huidige trends en methoden.

Onze Gold Partner status werd verkregen op basis van een klanttevredenheidsonderzoek, klantreferenties voor UMO projecten en certificering van onze UMO software. Lees meer over het Microsoft Partner Network op de Microsoft website

Lid van de Telecare Services Association (UK)

De Telecare Services Association (TSA) is de Britse brancheorganisatie voor telezorg en telehealth. Lees meer over de TSA op tsa-voice.org.uk/

Lid van de WDTM

WDTM is de Nederlandse branche- en netwerkorganisatie waar zorginstellingen, zorgcentra, leveranciers, installateurs, woningcorporaties en adviseurs samenwerken om het gebruik en de inzet van thuiszorgtechnologie te bevorderen en om de kwaliteit van de keten te verbeteren en te waarborgen. Lees meer over de WDTM op wdtm.nl

Documentatie

Gebruik de onderstaande links om onze documentatie te downloaden:

Brochures
Algemene UMO brochure

Leaflets
UMO Lease*
UMO Dashboard*
UMO SMS Assist*
UMO Crystal reports*
Transmurale markt*

* Neem contact met ons op indien u één of meerdere leaflets wil ontvangen.

Solutions nieuwsbrief
Solutions november 2015
Solutions maart 2015
Solutions 2014
Solutions 2013

Overig
Leaflet Europees project AALuis (Engels)
Leaflet Europees project AALuis (Duits)
Introductie UMO certified partner programma (Engels)
Leaflet 30 jarig jubileum

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Support

Verklizan levert 24 uur per dag, 365 dagen ondersteuning aan haar klanten wereldwijd.

Ga naar het support portaal om in te loggen. Als u geen gebruikersnaam heeft, neem dan contact met ons op.