Alerta succesvol gemigreerd naar Hosted UMO

Focussen op de core business is vanzelfsprekend belangrijk en dat resulteert erin dat uitbesteden meer regel dan uitzondering is. Deze trend is aan de zorg ook niet voorbijgegaan.

Verklizan is, als partner van veel (medische) alarmcentrales, natuurlijk de uitdaging aangegaan om de UMO als SAAS-product aan te bieden. Sinds enkele jaren bieden wij dit onder het concept: Hosted UMO. Sindsdien hebben we hard gewerkt om dit gehele concept goed schaalbaar te maken en nog verdere redundantie toe te voegen.

Het vertrouwen van klanten van Verklizan in dit concept is groot gebleken en er zijn reeds meerdere  centrales die op Hosted UMO draaien. Wij zijn er dan ook trots op dat we deze maand de alarmcentrale van Alerta hebben kunnen laten migreren van een on-premise UMO naar Hosted UMO. Een mijlpaal waard om bij stil te staan. Ook de komende tijd staan nog migratie trajecten gepland van  andere meldcentrales.

Door deze oplossing kan Alerta beschikken over een eigen configureerbare UMO-omgeving, operationeel in een hoog-beveiligd datacenter en gebruikmakend van de laatste technologische ontwikkelingen op ICT-gebied. Zo kan Alerta doen waar ze goed in zijn; signaleren, interpreteren en reageren. Met het breed diensten aanbod ondersteunen ze organisaties en particulieren in Oost-Nederland door middel van zorg op afstand.