Compaan gecertificeerd naar UMO

Compaan en Verklizan hebben met succes een validatie uitgevoerd voor de beeldbeloplossingen van Compaan op de UMO, het onafhankelijke platform personenalarmering en zorg op afstand van Verklizan. De organisaties hebben hiervoor een Factory Acceptance Test (FAT) voltooid. Onze partner Compaan heeft daarmee met succes een koppeling ontwikkeld tussen haar beeldbeloplossingen en de UMO, welke nu potentieel gebruikt kan worden door alle UMO klanten.

Introductie Compaan
Compaan levert tablets voor mensen die het moeilijk vinden om traditionele computers te gebruiken maar nog wel deel willen uitmaken van onze digitale wereld. Compaan biedt haar diensten aan consumenten, zorgorganisaties en gemeenten. Videobellen is een belangrijke dienst, maar de Compaan biedt een breed scala aan functionaliteiten en diverse diensten gericht op gezondheidszorg en gemeenschapszorg.

Compaan is opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Nederland, maar is ook actief in België en Zwitserland.

Compaan oplossingen gecertificeerd met de UMO

De Compaan biedt gebruikers een eenvoudige knop om een beeldbelverzoek te sturen naar de zorgverlener. Zodra de knop is ingedrukt, activeert het Compaan platform een alarm naar de UMO IP XML webservice.

De interface naar de UMO omvat de volgende functionaliteiten:

  • Het versturen van alarmen naar de meldcentrale via UMO IP XML communicatie
  • HTTPS (optioneel)

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze specifieke interface? Vraag het FAT document en meer informatie aan via  Compaan of neem contact met ons op.  

Video (NL) van Compaan: Link

Website Compaan: www.uwcompaan.nl

Loading