Maatje in Zeeland en Verklizan tekenen nieuwe meerjarenovereenkomst

Wij zijn, als Verklizan, trots dat we al geruime tijd het centrale platform mogen zijn voor de dienstverlening die Maatje in Zeeland verzorgt. En met veel vertrouwen zien we onze gezamenlijke toekomst tegemoet.

Ruim 30 jaar geleden is de organisatie opgericht vanuit een behoefte aan veiligheid voor mensen met een gezondheidsrisico en de behoefte aan zelfstandigheid vanuit ouderen. De Zeeuwse organisatie is met ruim 6000 aansluitingen de grootste aanbieder van Personenalarmering in Zeeland. Niet alleen ontzorgt Maatje vele particulieren in de provincie Zeeland, maar ook een groot aantal Zeeuwse organisaties zoals zorginstellingen en woningcorporaties en VVE’s.

Ruim een decennium geleden heeft Maatje in Zeeland, toendertijd Stichting Personen Alarmering Zeeland (SPAZ) besloten de overstap te maken naar Verklizan en gebruik te maken van de UMO als het centrale systeem voor hun centrale.

Deze nieuwe meerjarenovereenkomst bied de basis voor een scala aan mogelijkheden om kwetsbare Zeeuwen zo goed mogelijk te ondersteunen.