Neem contact op
Contact Us
Support

Laaste Nieuws

Partner Smartwatcher richt peilen op Nederland & België

Smartwatcher is al enkele jaren partner van Verklizan voor haar mobiele alarmoplossingen. Smartwatcher is opgericht in Zwitserland, natuurlijk toonaangevend binnen de horloge-industrie, en al een aantal jaren met succes actief op diverse markten. Sinds enige tijd richt Smartwatcher ook haar peilen op Nederland en België, daarom hierbij een korte introductie van deze partner en oplossingen.

Read more

Compaan gecertificeerd naar UMO

Compaan en Verklizan hebben met succes een validatie uitgevoerd voor de beeldbeloplossingen van Compaan op de UMO, het onafhankelijke platform personenalarmering en zorg op afstand van Verklizan. De organisaties hebben hiervoor een Factory Acceptance Test (FAT) voltooid. Onze partner Compaan heeft daarmee met succes een koppeling ontwikkeld tussen haar beeldbeloplossingen en de UMO, welke nu potentieel gebruikt kan worden door alle UMO klanten.

Read more

True-Kare gecertificeerd voor UMO van Verklizan

Succesvolle FAT validatie uitgevoerd voor bestaande en nieuwe toepassingen. Professionele leverancier van digitale alarmoplossingen, True-Kare, en marktleider voor software van meldcentrales, Verklizan, kondigen aan dat Verklizan met succes een validatie heeft afgerond van bestaande (reeds gecertificeerde) en nieuwe oplossingen van True-Kare door het uitvoeren van een Factory Acceptance Test (FAT).

Read more

Swissvoice C50 verbonden met de UMO

In februari is met succes een nieuwe interface naar het UMO platform gevalideerd middels het uitvoeren van een Factory Acceptance Test (FAT). In samenwerking met onze Zwitserse partner Swissvoice is met succes een koppeling gerealiseerd tuss de C50s oplossing en de UMO welke nu potentieel gebruikt kan worden door alle UMO klanten.

Read more

Zorgcentrale Noord en Verklizan tekenen een nieuwe meerjarenovereenkomst

De samenwerking tussen Verklizan en Zorgcentrale Noord (ZCN) kent een lange geschiedenis. Voor de initiële opstart van de UMO binnen deze organisatie moeten we terug naar het begin van de jaren ‘90 van de vorige eeuw. ZCN is 26 jaar geleden in het leven geroepen om 24-uurs zorg te verlenen aan mensen met een zorgvraag.

Read more

Tunstall Lifeline Smart Hub gecertificeerd met het UMO platform

In februari 2019 hebben Tunstall en Verklizan met succes de certificering afgerond tussen de Tunstall Lifeline Smart Hub en het UMO platform met gebruik van het SCAIP protocol. Het validatieproces werd voltooid door het uitvoeren van een Factory Acceptance Test (FAT) die door beide partijen is ondertekend… [Meer]

Read more