Swissvoice C50 verbonden met de UMO

In februari is met succes een nieuwe interface naar het UMO platform gevalideerd middels het uitvoeren van een Factory Acceptance Test (FAT). In samenwerking met onze Zwitserse partner Swissvoice is met succes een koppeling gerealiseerd tussen de Swissvoice C50s oplossing en de UMO welke nu potentieel gebruikt kan worden door alle UMO klanten.

Introductie Swissvoice
Swissvoice ontwikkelt, vermarkt en verkoopt een breed scala aan communicatie-oplossingen voor ouderen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en comfortabele gebruikerservaring. De oplossingen omvatten vaste telefoons, accessoires, mobiele telefoons en een monitoringdienst ter ondersteuning en geruststelling van deze doelgroep. Swissvoice is een Europees merk dat wereldwijd verkocht wordt, verankerd is in de telecom-industrie, en profiteert van een sterke en lange ervaring in deze markt. Swissvoice International SA is sinds 2016 een dochteronderneming van ATLINKS Holdings Ltd.

c501

Swissvoice C50s verbonden met de UMO
De Swissvoice C50s is speciaal ontwikkeld voor senioren en uitvoerig getest op het gebruiksgemak. Om de smartphone zo geschikt mogelijk te maken zijn er een aantal handige functies ingebouwd. Zo heeft de smartphone extra luide ringtones (tot wel 35dB), een SOS knop (hier kunnen 5 mensen en/of een meldcentrale aan gekoppeld worden), anti-slip strip op de achterkant, berichten uitspreek functie & nog veel meer. Het is een volwaardige smartphone met alle bijbehorende functies die een normale smartphone ook heeft, maar zo gebruiksvriendelijk mogelijk. De interface gebruikt duidelijke icons, zodat er makkelijk doorheen te navigeren is.

De interface naar de UMO omvat de volgende functionaliteiten:

  • Het versturen van alarmen naar de meldcentrale
  • Spreek-/Luisterverbinding
  • Positie informatie
  • Geofence alarmen
  • Technische alarmen om de batterij en algemene status van het device te monitoren

Meer informatie?
Wilt u meer weten over deze specifieke interface? Vraag het FAT document en meer informatie aan via Swissvoice of neem neem contact met ons op.  

Website Swissvoice: www.swissvoice.net

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading